Activiteitenkalender

Deelname aan de tochten is voor eigen risico. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw uitrusting afgestemd op de weersomstandigheden en het vaargebied op de betreffende dag.
Voor deelname aan grootwatertochten dien je te voldoen aan de voorwaarden, zoals deze zijn beschreven in de syllabus zeevaardigheid. Onze instructeurs en tochtleiders groot water zijn allen gecertificeerd door het Water Sport Verbond en conformeren zich aan de gedragscode.

Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de toercommissie@kanowaard.nl

Avondtocht

15 december 2022

18:30 uur verzamelen bij de loods

We varen naar Alkmaar in donker. Tochtlengte is ongeveer 17 a 20 km.

Verzamelen bij de loods omn 18:30 uur.

Aanmelden bij de toercommissie@kanowaard.nl

Oliebollentocht

31 december 2022

10:00 uur verzamelen bij de loods

We varen een rondje door de Beverkoog en eten oliebollen om het jaar af te sluiten en de wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen.
We verzamelen om 10:00 uur bij de loods.

Aanmelden bij de toercommissie@kanowaard.nl

Zwembad Winter Training

13 november 2022
20 november 2022
4 december 2022
11 december 2022
15 januari 2023
22 januari 2023

16:30 – 18:00 uur

Ook deze winter kunnen onze leden trainen in het subtropische zwembad De Waardergolf, waar wij twee zwembaden tot onze beschikking hebben.

De technieken die aan bod komen: omgaan zonder en met spatzeil, balans in de kajak, diverse zelf- en geassisteerde reddingen waaronder eskimoteren, (lage en hoge) steun, scullen, zijwaarts verplaatsen en behendigheidspelletjes.

De training is geschikt voor alle niveaus om technieken aan te leren of te verbeteren.

De eerste keer op 13 november 2022 zullen we om 15:00 uur verzamelen bij de loods om een geschikte kajak uit te kiezen en de trailer te laden. Wildwater- of polobootjes zijn geschikt voor de meeste oefeningen, maar zeekajaks met deklijnen zijn beter geschikt  voor de reddingen.

Nadere informatie over het programma volgt per mail aan de leden, die zich aanmelden. We gaan ervan uit dat je alle zes keren komt. De vergoeding voor onkosten bedraagt 60 euro per deelnemer voor de hele cursus.

Wees er snel bij want vol is vol…

Voor vragen en aanmelden kun je mailen naar:
opleidingscommissie@kanowaard.nl