Het digitale prikbord en marktplein van Kanowaard

Alleen Kanowaardleden kunnen op dit prikbord een berichtje ophangen.
Door te klikken op de naam voor het bericht kan je mailen naar de plaatser.
Klikken op een plaatje, opent de link van de plaatser.
Log in om je eigen bericht te wijzigen, te verlengen of te verwijderen.
Geen lid, toch adverteren? Overtuig de webmaster

Het prikbord is leeg op dit moment.

Wil je zelf een bericht ophangen om b.v iets te verkopen of een oproep te doen voor iets? Scroll maar iets naar beneden dan.

Hang zelf een briefje op

Alleen Kanowaardleden kunnen op dit prikbord een berichtje ophangen.
Een bericht/advertentie met 'Te koop', 'Gezocht', een 'Oproep' of een 'Tip' met link naar een interesante (Marktplaats) advertentie -ook van een niet lid- behoort tot de mogelijkheden. Dit is ook de juiste plek om aandacht vragen voor een (kano)evenement of tocht die niet op onze toerkalender staat. Je mag linken naar elke site, zoals een advertentie op Marktplaats of naar de site van een andere club.

Je bericht blijft één maand hangen maar je mag eventueel verlengen. Je krijgt geen bericht als die maand bijna om is, daar zal je zelf op moeten letten. Je bericht verlengen of juist eerder verwijderen kan je zelf, na inloggen. Door op verlengen te klikken gaat de maand vanaf dat moment opnieuw in.

Het vermelden van privacygevoelige gegevens zoals volledige namen, (email)adressen of telefoonnummers is niet toegestaan. Ook berichten met teksten cq links die ongepast zijn of op andere wijze ingaan tegen het beleid van de vereniging worden verwijderd.

De link:niet verplicht
Fotoniet verplicht
Bericht:verplicht
Je email:verplicht